Ne jemi të përkushtuar për inovacionin dhe sofistikimin.
Kontakto
Zgjidhjet më të mira për ju dhe biznesin tuaj në çdo kohë.
Kontakto
Ne ofrojmë shërbime të detajuara për aktivitetin dhe projektin tuaj.
Kontakto
Previous
Next

kush jemi

Albania Network Solution është specializuar në integrimin e sistemeve informatike. Ofron konsulencë teknike, implementim të zgjidhjeve më të fundit të Teknologjisë së Informacionit dhe asistencë shërbimesh. Kompania ka një staf Inxhinierësh të kualifikuar, ku drejtues është Z.Rasim Jeshili, që mban dhe postin e Drejtorit Ekzekutiv. Kompania ka realizuar rrjete të standartizuar dhe të kategorive të larta ku cdo produkt është i ndërtuar në mënyrë profesionale dhe cilësore.
Duke bashkëpunuar me klientët për ti ndihmuar ata të zgjerojnë dhe zhvillojnë biznesin e tyre, ANS përdor dhe vlerëson zgjidhjet teknologjike më të fundit të ofruara nga partnerët ndërkombëtarë. Kompania po pasuron dhe thjeshton kanalet e komunikimit duke e bërë informacionin të aksesueshëm kudo dhe në çdo kohë.

çfarë mund të bëjmë për ju?

Konsulencë dhe presales

Me një ekip të konsulentëve dhe stafit të para-shitjeve teknike që ndihmon klientët të identifikojnë nevojat teknike dhe të biznesit.

Integrimi i sistemeve

Sigurojmë shërbime të integrimit që përfshin nga niveli i infrastrukturës deri tek aplikimet e biznesit dhe zgjidhjet vertikale.

Shërbimet e vlerësimit

Si faze e parë e projektit madhor është faza e vlerësimit. Ne praktikojme shërbimet tona të vlerësimit në fushat e të dhënave.

Menaxhimi dhe shërbim projekti

Ekipi ynë është i përbërë nga profesionistë të çertifikuar të cilët aplikojnë menaxhimin e projektit duke treguar vlerat e kompanisë.

Shërbime Mbështetëse dhe Mirëmbajtje

Ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh mbështetëse dhe mirëmbajtjeje Software dhe Hardware, dhe asistence IT.

Sigurimi i Cilësisë

Sigurimi i cilësisë është primar në cdo shërbim dhe produkt që ofrojmë, duke qëndruar prej vitesh lider në tregun kombëtar.

parimet

DEDIKIM

Dedikimi maksimal për ti shërbyer klientëve tanë me etikë profesionale dhe duke plotësuar pritshmëritë e tyre.

PROFESIONALIZËM

Marrëdhënie serioze dhe profesionale me të gjithë furnitorët dhe klientët.

BASHKËPUNIM

Etikë bashkëpunimi dhe mundësi zhvillimi në karrierë për të gjithë punonjësit.

Shërbimet tona

Website Design

Ekipi ynë krijon dhe zhvillon faqe webi me një design unik dhe të personalizuar për një faqe lehtësisht të aksesueshme.

Sisteme Sigurie

Ju duhet një zgjidhje për sisteme sigurie në kompanine tuaj? Ekipi ynë ofron sistemet më të mira te sigurisë për cdo kompani.

CRM

Një sistem CRM ndihmon që kompania juaj të ketë rrugën drejt suksesit më të lehtë me anë të strategjive të biznesit.

Hardware

Kompani juaj nuk do të ketë probleme Hardware por pajisje, për të cilat kujdeset një ekip i specializuar dhe profesional.

Software

Ekipi ynë jep zgjidhje për problemet e Software në cdo kohë, duke suportuar kompaninë tuaj fizikisht dhe remote.

Voip

Tani është koha që biznesi juaj të përfitojë nga qartësia e pakrahasueshme e thirrjeve me zë me kosto jashtëzakonisht të ulëta.

Server

Ne ju ofrojmë infrastrukturë, menaxhim, suport, mirëmbajtje dhe garanci për serverat tuaj në mënyrë profesionale.

Network

Stafi i ANS ofron manaxhim dhe implementim projekti, suport profesional, mirëmbajtje dhe garanci në shërbimet Networking.

Partnerë

Duke krijuar raporte të forta partneriteti me kompani të mëdha ndërkombëtare, kompania ka si qëllim që të sjellë zgjidhjet më të mira për klientët e saj. Operon vetëm me teknologjitë më të reja në favor të zhvillimit të biznesit të klientit. Përzgjedhja e Partnerët bëhet me anë të një vlerësimi qe synon të gjejë partner potencial për të përmbushur nevojat e klienti tonë, si dhe të plotësojnë standardet tona të cilësisë dhe të performancës.

Një ekip i përkushtuar për suksesin tuaj


Profesionalizmi, fleksibiliteti dhe korrektësia janë vlerat e ekipit tonë. Tërësisht të përkushtuar për të ofruar shërbime dhe produkte të cilësisë superiore në tregun ndërkombëtar, duke siguruar suksesin e biznesit tuaj.