Rreth Albania Network Solution

Albania Network Solution eshte nje nder kompanite lider prej 15 vitesh ne tregun Shqiptar, ku ze nje vend mjaft te rendesishem per faktin e nje eksperience mjaft te madhe dhe te sukseshme ne fushen e IT, dhe nder vite ka luajtur rol kryesor ne realizimet e projekteve te rendesihme te instaluara ne Shqiperi, realizimet e sistemeve Lan Wan, Supervizim dhe sherbime ne Programe, Mirembatje Kompanish ne terren dhe Suport Online, Web Desing, Network, Kamera Sigurie,Sisteme Alarm. Kompani jone prej me shume se 4 vitesh bashkepunon fuqishem ne fushen e Telemarketing-ut (Call Centera) duke ju ofruar nje bashkepunim ne mirmbatje, CRM, Hardware, Network, Server, LINUX , Voip ,Instalime.

Cilësia & Teknologjia

Ne bazohemi ne cilesin e produkteve dhe shpejtesin e realizimit te sistemeve tuaja LAN me standartet bashkohore si Kategori 7 (STP) 600 MHZ, Kategori 6a 500 MHZ, Kategori 5e FTP 250 MHZ,si dhe certifikimin e Rrjeti tuaj me ane te pasisje inteligjente (Fluke) Ndertojme Sisteme Fibre Optike, Singel Mode dhe Multi Mode. Pjese e kesaj kompanie jane inxhiniere Rrjetesh, Software, Hardware, Web Developer, CRM Programator te kualifikuar, me eksperience disa vjecare ne Shqiperi. Te ne do gjeni nje bashkepunim profesional dhe korrekt dhe nje fryme miqesore bashkepunimi.

Besueshmëria

Partneret tane jane nga shume vende te ndryshme, Shqiperia, Italia, Greqia, Turqia e te tjere vende ne rajon dhe jashte saj,ne jemi krenar por dhe ambicioz per te ardhmen dhe punojme me perkushtim per tju zjidhur problemet ne kete fushe. Per ne ju jeni te paret! Faleminderit qe zjidhni kompanine tone! “Misioni Yne” Misioni i kompanisë tonë është që të ofrojmë produkte dhe shërbim cilësor tek klientët tanë. Objektivi ynë i përgjithshëm është që të rrisim biznesin tonë vit pas viti.

Eksperienca

Ne kemi staf të talentuar,energjik dhe të motivuar për të zgjeruar vazhdimisht njohuritë dhe përmirësuar performancën “Stafi”. Kompania ka nje staf Inxhinieresh te kualifikuar, ku drejtues kryesor eshte Z.Rasim Jeshili, qe mban dhe postin e Drejtorit Ekzekutiv. Kompania ka realizuar rrjete te standartizuar dhe te kategorive te larta ku cdo gje eshte e ndertuar ne menyre profesionale dhe cilesiore .