Voice Termination i përsosur përshtatet për biznesin tuaj

ANS ofron shërbime premium të Voice Termination A-Z për telefoni fikse dhe celular në të gjithë botën. Specializuar në shërbimet e percimit të zërit të gradës së transportuesit, ANS është krenare që siguron përfundim të fuqishëm dhe të besueshëm të kohëzgjatjes së shkurtër për qendrat e thirrjeve dhe kontakteve me vëllim të lartë, përveç origjinës së zërit dhe numrave pa pagesë. Tani është koha që biznesi juaj të përfitojë nga qartësia e pakrahasueshme e thirrjeve me zë me kosto jashtëzakonisht të ulëta.

Nëse po kërkoni një ofrues të besueshëm dhe të fuqishëm të percimit të zërit në të cilin mund të mbështeteni, ANS është ofruesi juaj VoIP me shumicë. Shërbimi ynë vjen standard me teknologjitë më të përparuara të përfundimit, mbulim të shkëlqyeshëm global dhe tepricë. Jeni të mirëpritur të eksploroni gamën tonë të plotë të shërbimeve të percimit të zerit sipas segmenteve më poshtë, ose duke lundruar nëpër shiritin anësor në të djathtë.

Çfarë na dallon nga shumë ofrues:

Regjistrohuni lehtë - aktivizimi i menjëhershëm i llogarisë

Një plan i vetëm rutimi Cilësia më e mirë vetëm me Çmimin më të mirë në dispozicion

Metodat e pagesës: Transfertë bankare, Kartë krediti dhe PayPal

Nuk kërkohet shuma minimale e rimbushjes

Pa taksë mbi TVSH-në për kompanitë në Bashkimin Evropian

Nuk ka akuza të përsëritura

Nuk kërkohet angazhim mujor për plotësim ose vëllim

24/7 portal on-line me Thirrje në kohë reale, CDR dhe tarifa

Protokollet e përfundimit të SIP

1/1 (për sekondë) Faturimi në shumicën e destinacioneve pa tarifë të konfigurimit të thirrjes

Metodat e vërtetimit të mbështetur: Emri i përdoruesit dhe sekreti i SIP dhe IP nga distanca

Kodekët e mbështetur: G.723.1, G.729, G.711

Mbështetja e faksit: standardi i industrisë T.38