Aplikacione per Celular

Më shumë se kurrë, njerëzit janë duke ndervepruar me telefonat e tyre në momente vendimtare dhe për periudha më të shkurtra kohore. Përvojat e tyre duhet të jenë efikase dhe të mira. Një aplikacion i dizajnuar mirë që ofron dobi ka fuqinë për të kapërcyer rrëmujat. Mund të sjellë në momentet e shumta që unë dua të di, dua të shkoj, dua të blej dhe dua të bëj.

Nëse po planifikoni të krijoni prezencen mobile për biznesin tuaj, së pari duhet të dini për përfitimet e aplikacionit celular. Uebfaqet dhe aplikacionet mobile mund të duken të ngjashme në shikim të parë dhe është e vështirë të përcaktohet se cila është më e përshtatshme për kërkesat e biznesit tuaj. Ekzistojnë një numër faktorësh si – audienca e synuar, buxheti i disponueshëm, tiparet, qëllimi etj. Që vendosin nëse aplikacioni celular është i përshtatshëm për biznesin tuaj apo jo.

E-Commerce

Të gjithë e dinë që dyqanet Retail janë një biznes i mirë, pa marrë parasysh se çfarë shisni; gjithmonë do të ketë njerëz pranë jush të gatshëm për të blerë produktet ose shërbimet tuaja. Por një dyqan Retail  është i kufizuar në vendndodhjen e tij gjeografike. Nëse dëshironi të bëheni global, nuk ka kufizime në internet.
Ne mund t’ju ndihmojmë të hartoni dhe zhvilloni zgjidhje të tregtisë elektronike nga njëra anë në tjetrën për të drejtuar komunikimin, automatizuar rrjedhën e punës, për të menaxhuar transaksione me vëllim të lartë, menaxhim dhe vërtetim të përdoruesit, menaxhim të të dhënave dhe përmbajtjes, aplikacione të shportave dhe integrimin e portës së pagesave.

Faqe Webi WordPress

Pse WordPress?
Një CMS, ose sistemi i menaxhimit të përmbajtjes, është një mjet që ju lejon të menaxhoni përmbajtjen e faqes tuaj të internetit në mënyrë të pavarur. WordPress është fleksibël, shumë i personalizueshëm, super-miqësor dhe është një sistem i shkëlqyeshëm i menaxhimit të përmbajtjes (CMS). Mund ta përdorni për bloge, faqe në internet të biznesit të vogël dhe madje edhe për tregti elektronike.
ANS ka nje ekip me zhvillues shumë të aftë që mund ta mbajne faqen tënde të azhurnuar dhe të personalizuar sic keni dëshiruar gjithmonë.

Faqe Webi HTML te Personalizuara

Pse HTML Statik?
Uebfaqet statike janë të njohura sepse janë shumë efikase, jashtëzakonisht të shpejta dhe zakonisht më të lira. Bloge-t, webfaqet të marketingut, faqet e shkurtra dhe dokumentacioni janë të gjithë mundesi të mira për faqet e internetit statike.

Faqet statike mund të shndërrohen lehtësisht në dinamike kur biznesi arrin në pikën që ka nevojë për një faqe interneti dinamike.